Tehničke informacije

Svi naši proizvodi se izrađuju od prvoklasnog, troslojno lameliranog drveta sušenog u vlastitim sušarama po ‘EN’ standardu na optimalnih deset do dvanaest posto vlage zraka. Kakvoća svojstva i izdržljivosti se osigurava u vlastitim laboratorijama.
Kakvoća površine postiže se obradom glodalicama i brušenjem. Za premaze se koriste materijali proizvedeni pod najsuvremenijim ekološkim standardima. Premazuje se prije okivanja a boje se biraju prema RAL karti.
U utore se trostrano postavlja posebno brtvilo iz EPDM-a¹. Ljepljenje odgovara ‘EN’ standardu klase D4 sa vodotjesnošću grupe 8A i zrakotijesnošću grupe 4.
Svi naši proizvodi su atestirani kroz organizaciju Euroinspekt-Drvokontrola.

DODATNI PODATCI ZA PROZORE I BALKONSKA VRATA
Standardni promjeri okvira i krila iznose 68mm/82mm. U programu su i deblji profili čiji promjeri krila i okvira iznose 78mm/82mm. Konstrukcija profila je zaobljenog oblika sa dvostrukim poluutorima, kutnim spojevima dvostrukog veza i vanjskom obradom dvojnog utora za kombinacije prozora po širini i visini.
Standardno ostakljenje se vrši dvoslojnim termoizolacijonim staklima sveukupne debljine od 28mm (4mm/20mm/4mm) uz neutralno silikonsko brtvilo. U programu debljih profila ostakljene se vrši sa troslojnim termoizolacijonim staklima sveukupne debljine od 36mm (4mm/12mm/4mm/12mm/4mm) uz znatno bolje osobine pri zvučnoj i toplinskoj zaštiti. Prema potrebi je moguća i ugradnja posebnog ostakljenja za dodatnu zvučnu, toplinsku i sigurnosnu zaštitu.
Standardne okapnice su od eloksiranog aluminija u smeđoj, bijeloj i srebrenoj boji. Moguć je i izbor boje prema RAL karti. Po potrebi se izvode i drvene okapnice u boji okvira.
Standardne izvedbe odgovaraju klasi topline od k=2,8 W/°K•m² i klasi zvuka odRw=35dB.

DODATNI PODATCI ZA ULAZNA VRATA
Ulazna vrata nudimo u debljinama od 45mm, 54mm i 68mm te sa raznim sigurnosnim bravama.